Corey Taylor ei voi sietää tavaroiden linkoamista esiintyjien päälle – ”Artisteja ei pidetä enää lainkaan ihmisinä”

13.8.2023 20:29

Slipknot-solisti Corey Taylor kommentoi viime aikoina yleistyneitä tilanteita, joissa katsomosta on nakeltu rojua esiintymässä olleiden artistien niskaan. Taylor ei säästele sanojaan aiheesta Loudwiren haastattelussa puhuessaan.

”Se on vitun naurettavaa”, Taylor sanoo. ”Tämä on yksi sosiaalisen median ongelmista. Artisteja ei pidetä enää lainkaan ihmisinä. Vaikka ei olisi koskaan aiemminkaan pidetty, heitä on silti kohdeltu elävinä olentoina. Heihin saatettiin suhtautua pakkomielteisesti, mutta ainakin heitä pidettiin ihmisinä.”

”Nyt kun olemme ajautuneet entistä kauemmaksi kaikesta inhimillisestä, sitä voisi nyt olla ihan hyvin limsa-automaatti tai puhelinkoppi, vittu sentään”, Taylor jatkaa. ”Olet objekti, ja sinua myös kohdellaan sellaisena.”

Taylor nostaa esiin myös tavaroiden heittelyn vaarallisuuden.

”Ja sitten on vielä sekin, että ihmiset eivät tajua kuinka vaarallista tuollainen touhu oikein on, kuinka törkeää tuollainen kohtelu on, ja kuinka uskomatonta on sellainen ajattelu, että show’ssa on kyse sinusta eikä kenestäkään muusta… oikeutuksen tunne on vitun iljettävissä mittasuhteissa”, Taylor toteaa.

”Kaikki puhuvat kuinka väärin se on, mutta kukaan ei puhu syistä”, muusikko lisää. ”Se johtuu siitä, että kukaan ei enää pidä kanssaeläjiään ihmisinä. He eivät näe artisteja tai toisiaan enää sellaisina. Ja ennen kuin tuomme hitusen inhimillisyyttä takaisin tähän touhuun, mitään rajoja ei ole. Sellaista se on. Rajojen tuho.”

”Ihmiset näkevät, että heidät voidaan sivuuttaa ja he haluavat saada aikaan reaktioita ja jotain, josta twiitata, joten lopputuloksena on valtava musta aukko, joka näyttää aivan massiiviselta persereiältä imemässä koko universumin sisuksiinsa.”

”Se on typerää”, Taylor summaa.

Lisää luettavaa