Courtney Loven albumi ilmestyy Holen nimellä

13.1.2010 09:08

Courtney Love aikoo julkaista uuden Nobody's Daughter -levynsä Holen nimellä, vaikka albumilla ei kuullakaan Hole-yhtyeessä taannoin vaikuttaneita muusikoita. Huomio kiinnittyy etenkin siihen, ettei Holen perustajiin kuuluva kitaristi Eric Erlandson ole mukana. Erlandson sanoi jo viime kesänä, ettei Holea ole olemassa ilman häntä.

Courtney Love aikoo julkaista uuden Nobody’s Daughter -levynsä Holen nimellä, vaikka albumilla ei kuullakaan Hole-yhtyeessä taannoin vaikuttaneita muusikoita. Huomio kiinnittyy etenkin siihen, ettei Holen perustajiin kuuluva kitaristi Eric Erlandson ole mukana. Erlandson sanoi jo viime kesänä, ettei Holea ole olemassa ilman häntä.

– Entinen kitaristini sanoo, etten voi käyttää minun bändini nimeä minun levylläni? Hän on pimahtanut, Love sanoo.

Hole hajosi vuonna 2002 ja yhtyeen viimeiseksi albumiksi jäi vuonna 1998 ilmestynyt Celebrity Skin. Myös yhtyeessä vaikuttanut basisti Melissa auf der Maur on kummastellut Loven päätöstä orkesterin nimen vetämisestä esiin.

– Holen paluun pitäisi olla vähän vakavampi asia, basisti huomauttaa.

Love julkaisi vuonna 2004 myös albumin America’s Sweetheart. Tuolloin Holen nimi ei tullut esiin vaan Love laittoi levyn markkinoille oman nimensä alla.

www.courtneylove.com

Lisää luettavaa