Dave Mustaine julkaisee Megadethin klassikkoalbumia käsittelevän elämäkerrallisen kirjan – mukana myös Guns N’ Roses -kitaristi

Megadeth-luotsi Dave Mustaine julkaisee Joel Selvinin kanssa kirjoitetun, Rust in Peace -albumin teon ja julkaisun aikoihin keskittyvän elämäkerrallisen teoksen.

Levy ilmestyi vuonna 1990 ja sitä pidetään yleisesti yhtenä thrash metalin merkkiteoksista. Se oli samalla ensimmäinen Megadeth-levytys, jolla olivat mukana kitaristi Marty Friedman ja rumpali Nick Menza.

Rust In Peace: The Inside Story Of The Megadeth Masterpiece -nimisessä kirjassa tullaan käsittelemään Mustainen näkemyksiä albumin menestyksestä ja sen asettamista paineista.

Tiedotteessa kerrotaan luvassa olevan ”tositarina maita mullistaneesta anti-popista, joka nousi kohti valtavirtaa (tai valtavirta liikkui kohti bändiä) suurten kulttuurillisten mullistusten aikana, jolloin valta, ego, huumeet ja muut paheet kuuluivat olennaisena osana rock’n’rolliin. Se kertoo periksiantamattomuudesta sekä meidän, suhteidemme, popkulttuurin, taiteen ja muusikin ylle aikojen saatossa kerääntyvän ruosteen pois raaputtamisesta.”

Kirjan esipuheen on kirjoittanut Guns N’ Roses -kitaristi Slash. Teos julkaistaan Yhdysvalloissa syyskuun 8. päivä.