”Dave Mustaine luulee edelleen olevansa parempi kuin muut” – Megadeth-nokkamies on jälleen Slayerin Kerry Kingin hampaissa

Kuva: Alfred Nitsch / Wikimedia Commons

Slayerin kitarasankari Kerry King ja Megadeth-nokkamies Dave Mustaine ovat olleet jo iät ja ajat paitsi vähintäänkin jonkinasteisia ystäviä, myös toisaalta toistensa tiukkoja kilpakumppaneita. King ehti jopa soittaa ohikiitävän hetken Megadethin riveissä keskellä pimeintä 80-lukua, mutta on sittemmin pysynyt tukevasti Slayerin miesvahvuudessa ja heitellyt pientä kuittia Mustainen suuntaan satunnaisissa haastatteluissa pitkin matkaa.

Miami New Timesille juuri alkaneesta Slayerin ja Anthraxin yhteiskiertueesta puhellut King näkikin jälleen sopivan tilaisuuden päästä hieman tölväisemään entistä yhtyetoveriaan, kun häneltä kysyttiin näkeekö mies Anthraxin oman yhtyeensä kilpailijana.

– Kyllä, ehdottomasti, ainakin kun neljä suurta [Anthrax, Megadeth, Metallica ja Slayer] löivät läpi. Kun kiersimme Megadethin kanssa Clash of the Titans -kiertueen merkeissä 90-luvun alussa, emme oikein voineet olla sotajalalla enää siinä vaiheessa. Ajattelimme vain olevamme parempia kuin muut. Voisin kuvitella, että Anthraxin jätkät ajattelivat samoin. Dave Mustaine ajattelee niin vielä nykyäänkin.

Auts.

Olivatpa osallisten välit tätä nykyä sitten missä kunnossa tahansa, näin hyvässä hengessä mentiin vuonna 2010 Kingin vieraillessa Megadethin keikalla Rattleheadin merkeissä: