Dave Mustaine paljastaa, että esiintyi thrash metal -jättien vuoden 2011 Big Four -konsertissa vain Metallica-managerin vähemmän mairittelevien sanojen ansiosta

Kuten monet raskaamman rockin ystävät varmasti hyvin muistavat, thrash metalin ns. neljä suurinta, Metallica, Anhtrax, Slayer ja Megadeth löivät hynttynsä yhteen ensimmäistä kertaa koskaan esiintymällä 22. kesäkuuta 2010 Sofiassa, Bulgariassa Sonisphere-festivaaleilla. Tämän historiallisen keikan jälkeen nelikko heitti vielä lyhyen Big Four -kiertueen, joka huipentui New Yorkin Yankee Stadiumilla vuonna 2011. Terveyshuolien kanssa tuolloin kamppaillut Megadeth-pomo Dave Mustaine harkitsi kuntonsa takia vakavasti kyseisen konsertin väliin jättämistä, mutta paljastaa nyt Jamey Jastan The Jasta Show Featuring Jamey Jasta -podcastille Metallica-manageri Peter Menschin sanojen saaneen hänet toisiin aatoksiin.

”Jouduin käyttämään niskatukea ja minut kuskattiin golfkärryllä lavalle kun heitimme Big Four -keikan Yankee Stadiumilla. Joka puolella lavaa luki: ’älä moshaa’. Olisin kuollut, mikäli olisin intoutunut moshaamaan, sillä olin ollut sairaalassa jo pari päivää edellistä päivää valmistautumassa niskani operointiin. Soitin tuolloiselle managerilleni Mark Adelmanille ja sanoin: ’hei, soitin Metallican, Anthraxin ja Slayerin kanssa jo aiemmin, olen soittanut New Yorkissa ennenkin ja olen soittanut baseball-stadionillakin aiemmin, joten tässä ei ole minulle mitään uutta. Minun täytyy perua, koska tarvitsen tämän leikkauksen.”

”Väitetysti Adelman kertoo tästä Metallican managementille — mikä sen kaverin penikseen viittaava nimi nyt olikaan… Dick tai Peter tai jotain… Peter! Peter sanoi minun olevan nynnerö. Niinpä tuumin, että: ’Okei. Tämä selvä. Pistäkää minut kuntoon, minä lähden New Yorkiin.’ Niinpä he pistivät niskaani kaikenlaisia ruiskeita, laittoivat minulle niskatuen ja minä lensin paikalle konsertoimaan ja palasin takaisin. Ajattelin, että kukaan muu hänen lisäkseen ei tiedä tästä mitään, joten kukas se oikea nynnerö nyt sitten onkaan?”

Haastattelun litteroinnista vastasi Metal Sucks.