Dave Mustainen mielestä Megadethin alkuvuodesta pokkaama Grammy olisi pitänyt antaa hänelle itselleen, eikä koko yhtyeelle

Mitähän loppuyhtye olisi mahtanut moisesta järjestelystä tuumia?

Kuten tuolloin tuoreeltaan raportoimme, Megadeth pokkasi tämänvuotisissa Grammy-juhlallisuuksissa pitkän uransa ensimmäisen parhaan metalliesityksen pystin. Kunnianosoitus oli tietenkin sinänsä nokkamies Dave Mustainen mieleen, mutta nyttemmin mies on alkanut hieman miestiskellä sen myöntämistä koko yhtyeelle. The Columbus Dispatchin haastattelussa herra Mustaine nimittäin toteaa aiheesta seuraavaa:

”Olen sen verran hullu, että mietiskelin tuossa päivänä muutamana Grammyä ja sitä, kuinka se osoitettiin Megadethille. Ajattelin, että olisi varmasti ollut paljon parempi, mikäli pysti olisi annettu Dave Mustainelle eikä Megadethille. Ilmeisesti liekki pitää vain saada jatkamaan roihuamistaan.”

Tässä ei toki ollut vielä kaikki, sillä mieheltä löytyi myös sanottavaa toisesta, erityisesti rock-piireissä merkittävästä huomionosoituksesta. Mustainea ei nimittäin vielä ole lisätty tarunhohtoiseen Rock & Roll Hall of Fameen.

”Olen siellä periaatteessa Metallican myötä; se oli kuin kuittaus niiltä kavereilta. Mutta olisi mukava olla siellä ihan omana itsenäni. Olen varma, että jonakin päivänä niin vielä tapahtuu. Et voi luoda kokonaista musiikkityyliä ja olla saamatta siitä tunnustusta.”