Death Angel -rumpali kertoo hurjasta koronakurimuksestaan – ”Sydämeni petti ollessani koomassa”

19.4.2020 18:33

Kuten aiemmin raportoimme, Death Angel -rumpali Will Carroll sairastui koronavirukseen Exoduksen ja Testamentin kanssa tehdyllä yhteisellä Euroopan-kiertueella maaliskuussa.

Kotiinpaluun jälkeen hoitoon kiidätetty Carroll vietti miltei kaksi viikkoa koomassa, eikä hengenlähtö ollut rumpalin kertoman mukaan kaukana.

”Ihmiset alkoivat sairastella kiertueen puolivälissä ja se tarttui henkilöstä toiseen”, mies muistelee KRON-TV:lle (jonka haastattelun litteroinnista vastaa Blabbermouth). ”Kun sitten sairastuin itse [kiertueen] kolmanneksi tai neljänneksi viimeisenä päivänä, se iski minuun sen verran kovaa, että tiesin sairastuneeni koronavirukseen. Minä vain tiesin.”

Kiertueen viimeinen konsertti Saksassa peruttiin, jolloin yhtyeet palasivat kotimaahansa ja jäsenet sulkeutuivat omaehtoiseen karanteeniin. Muutaman päivän päästä Carroll joutui sairaalahoitoon.

”Kuumeeni oli niin hillittömissä lukemissa, etten muista ambulanssin hakeneen minua”, mies kertoo. ”En muista sairaalamatkasta mitään. He vaivuttivat minut koomaan, sillä keuhkoni olivat pettämässä. He laittoivat minut hengityskoneeseen. Olin 12 päivää siinä jamassa. Se ei ollut mitään herkkua… Yhessä vaiheessa sydämeni petti ollessani koomassa. Mitä enemmän kuulen asiasta, sitä enemmän minua hirvittää. Olen mieluummin autuaan tietämätön.”

Carrollin toipuminen hämmästytti lääkärit.

”Kun palasin tajuihin, lääkärini olivat shokissa”, Carroll sanoo. ”He luulivat että kuolisin. Se oli ensimmäinen juttu, jonka he minulle sanoivat. ’Ajattelimme sinun olevan varmasti mennyttä kalua.'”

Pikkuhiljaa toipuva mies sanoo olevansa kiitollinen saamastaan tuesta.

”Minulla on ehdottomasti aivan uutta perspektiiviä elämään, enkä aio haaskata tätä saamaani uutta mahdollisuutta. Olen ottanut tästä opikseni. Se oli silmiä avaava kokemus”, mies päättää.

 

Lisää luettavaa