Demi Lovaton levyllä vieraileva Slash työstää uutta ”blues-orientoitunutta” sooloalbumia

Lovato vierailee vuorostaan Slashin tulevalla levyllä, jolla on mukana useita eri laulajia.
21.7.2023 09:17

Popista rockiin loikannut Demi Lovato julkaisee syksyllä Revamp-kokoelmalevyn, joka sisältää rockversioita laulajan vanhoista popkappaleista. Viikko sitten levyltä julkaistiin maistiaisena uusi versio vuoden 2017 hittikappaleesta Sorry Not Sorry, jolla vierailee itse Guns N’ Rosesin Slash. Slash puhui yhteistyöstään Lovaton kanssa tuoreessa Yahoo Entertainmentin haastattelussa ja paljasti samalla laulajan olevan mukana myös kitaristin tulevalla sooloalbumilla.

”Tutustuimme toisiimme jo jokin aika sitten. Pystymme samaistumaan, koska olemme molemmat entisiä addikteja. Olin itse ollut jo jonkun aikaa kuivilla, mutta hän kamppaili vielä. Hän oli juuri retkahtanut ja nousemassa taas jaloilleen. Aloimme jutella niihin aikoihin ja siitä lähtien olemme olleet ystäviä. Hän on todella älykäs ja lahjakas”, Slash kertoo.

Slash sanoo kutsuneensa Lovaton laulamaan ensin omalle ”blues-orientoituneelle” soololevylleen, jolla on mukana eri laulajia kitaristin vuonna 2010 ilmestyneen Slash-soololevyn tapaan. Lovaton hoidettua oman osuutensa Slash sanoi milloin tahansa tekevänsä vastapalveluksen.

”Kaksi, kolme viikkoa myöhemmin hän otti yhteyttä ja kysyi, voisinko soittaa hieman kitaraa hänen kappaleensa uudelle versiolle. Guns N’ Rosesilla oli keikka Norjassa ja meillä oli välipäivä, joten etsin sopivan studion ja ääniteknikon sieltä ja äänitin kitarat siellä. Se saatiin kasaan uskomattoman nopeasti.”

Tulevasta soololevystään Slash ei suostunut kertomaan enempää kuin vain sen, että se ilmestyy ”joskus ensi vuonna”.

Lisää luettavaa