Disturbed-keulakuva kyseli kerran Ronnie James Diolta lämmittelyvinkkejä – vastaus järkytti: ”Olin aivan hajalla”

16.6.2019 20:44

Hyvinkäällä vastikään esiintyneen Disturbedin vokalisti David Draiman muistelee Raised On Radion haastattelussa, kuinka kyseli kerran lauluteknisiä neuvoja legendaariselta Ronnie James Diolta, mutta järkyttyi saamastaan vastauksesta pahemman kerran.

”Hän oli tekemässä tavanomaista juttuaan – viinilasi toisessa ja tupakka toisessa kädessä”, Draiman muistelee. ”Olin aivan täpinöissäni hänen tapaamisestaan – yksi suurimmista inspiraationlähteistäni ja henkilökohtainen idolini; yksi majesteetillisimmista äänistä rockissa koskaan.”

”Vedin hänet hetkeksi syrjään”, mies jatkaa. ”Olin, että ’Ronnie, voinko kysyä sinulta jotakin?’ ’Tottakai. Mitä haluaisit tietää?’ ’Mitä teet lämmitelläksesi ääntäsi? Kuinka valmistaudut keikalle?’ Sitten hän laittoi kätensä olalleni, katsoi minua suoraan silmiin ja sanoi: ’Veljeni, jos sinun tarvitsee lämmitellä, sinulla ei ole sitä mitä tässä hommassa tarvitaan.'”

”Olin aivan hajalla”, Draiman kauhistelee. ”Tunsin itseni kymmenen sentin mittaiseksi. Hän kyllä sanoi vain pelleilleensä, mutta hän ei todellakaan lämmitellyt – viini ja tupakat olivat hänelle valmistautumista. Jumala siunatkoon häntä ja hänen muistoaan. Minulla ei ole muuta kuin syvää kunnioitusta herra Ronnie James Dion perintöä kohtaan.”

Voit kuunnella Draimanin haastattelun kokonaisuudessaan yltä.

Lisää luettavaa