Dream Theaterin James LaBrie on innoissaan Mike Portnoyn paluusta – ”Tervetuloa kotiin”

LaBrie ja Portnoy ovat todellakin haudanneet sotakirveet.
15.11.2023 19:45

Progemetallijätti Dream Theater pudotti lokakuun lopussa monien pitkäaikaisten fanien hartaasti toivoman uutispommin, että bändin perustajiin kuuluva, vuonna 2010 kokoonpanosta lähtenyt rumpalisuuruus Mike Portnoy on palannut taas riveihin. Eivätkä fanit ole ainoita, jotka ovat asiasta haltioissaan, vaan myös yhtyeen laulaja James LaBrie on siitä erityisen innoissaan.

”Olen ollut asiasta melko hissuksiin, koska reaktionne on saanut minut häkeltymään. Kiitos siitä, miten uskomattoman hienosti otitte vastaan uutisen klassisen kokoonpanon paluusta”, LaBrie kommentoi Instagramissa.

”Olemme enemmän kuin kiitollisia ja odotamme innolla, että pääsemme aloittamaan uuden luvun uuden levyn ja maailmankiertueen merkeissä. Melkoista kyytiä on luvassa. Tervetuloa kotiin, ystäväni”, LaBrie kuittaa osoittaen viestinsä lopun suoraan Portnoylle, joka myös vastasi laulajalle tämän julkaisun kommenttiketjuun.

”Kiitos kauniista sanoistasi, veljeni! Olen niin iloinen, että olen taas kotona enkä malta odottaa, mitä kaikkea saamme yhdessä aikaan”, Portnoy kirjoitti.

Portnoyn lähdettyä bändistä olivat rumpalin ja laulajan välit pitkään todella jäiset, joten on erityisen hienoa nähdä, että sotakirveet on todellakin haudattu ja kaikki erimielisyydet sovittu. Hyvä!

Lisää luettavaa