Duff McKagan vihjaa kiinnostavasta projektista: yhteinen levy Alice in Chainsin Jerry Cantrellin kanssa?

21.3.2024 15:18

Duff McKagan on nyt kiireinen muiden projektien kuin Guns N’ Rosesin parissa. Basisti julkaisi viime vuonna Lighthouse-sooloalbumin, ja tuoreessa haastattelussa McKagan vihjaa, että yhden levyllä mukana olleen muusikon kanssa saattaa olla muutakin yhteistyötä viritteillä. Kiinnostava projekti olisi tämä!

Life in the Stocks -podcastin haastateltavana vieraillut McKagan nimittäin kertoi, että harkinnassa on yhteinen levy Alice in Chainsin Jerry Cantrellin kanssa. Cantrell oli mukana Lighthousen I Just Don’t Know -biisillä, ja Life in the Stocksin juttutuokiossa McKagan kertoo soittavansa vastavuoroisesti bassoa Cantrellin tulevalla soololevyllä. Eikä yhteistyö kenties pääty tähän.

”Harkitsemme yhteisen levyn tekemistä jossain vaiheessa”, McKagan sanoo. ”Kuvasimme videon I Just Don’t Know -biisiin, ja kun hengailimme siinä akustisten kitaroiden kanssa, sävelsimme yhdessä jotain neljä kappaletta kahdessa tai kolmessa tunnissa.”

”Arvostan suuresti Jerryn kaltaisia kavereita. On mukavaa tehdä töitä sellaisten kavereiden kanssa, jotka ovat kanssasi samanikäisiä ja jotka ovat kokeneet samoja asioita. Kun hän säveltää kappaleita, hän suorastaan taistelee kitaransa kanssa. Sitä on mahtavaa seurata. Hän oikein kiduttaa itseään päästäkseen oikeaan lopputulokseen”, McKagan jatkaa.

Tässä havaintoesimerkiksi tuo I Just Don’t Know -video:

Lisää luettavaa