Elämä maistuu paremmalta toisen kanssa jaettuna, tuumaa Lulua – ensinäytössä tamperelaisyhtyeen Vuonot-video

8.3.2023 12:02

Mansessa majaa pitävä Lulua julkaisee nimettömän esikoisalbuminsa perjantaina 17. maaliskuuta. Tunteikas ja energinen kokoonpano operoi tiukasti popahtavan rockin saralla, ja tulevaa levyä promotoidaan nyt neljännellä singlellä. Vuonot-kappale on saanut kaverikseen myös Antti Väreen ohjaaman musiikkivideon, katso tämä teos alempaa. Ensi-ilta Soundin sivuilla!

Tuoreen singlen sanoma on, että loppujen lopuksi on parempi jakaa elämä jonkun toisen kanssa kuin kokea se yksin. ”Tämä biisi oli ensimmäisiä kappaleita, joita alettiin työstää levylle. Se oli myös ensimmäinen kappale, jolla lähestyimme levy-yhtiöitä. Uskomme, että juuri tämän kappaleen myötä saimme levytyssopimuksen ja homma lähti isolla rytinällä liikkeelle”, Lulua kertoo tiedotteessa.

Luluan Facebook-kanava löytyy täältä. Esikoislevyn julkaisukeikka soitetaan 23. maaliskuuta Tampereen YO-talolla. 29. maaliskuuta yhtyeen voi nähdä Helsingin Bar Loosessa, ja kyllä huhttikuussakin keikkaa pukkaa, joten vieraile edellä mainitulla sivulla ja tutustu aikatauluun tarkemmin!

Lisää luettavaa