Elokuva Amy Winehousesta työn alla – Perikunta tietää jo, ketä pääroolissa ei ainakaan nähdä

Lady Gaga ei Amyn isän mukaan puhu oikeanlaista englantia näytelläkseen edesmennyttä laulajaa.
15.10.2018 12:51

Amy Winehousen perikunta on allekirjoittanut miljoonasopimuksen edesmenneestä laulajasta kertovan elokuvan oikeuksista. Winehousen isä Mitch vahvistaa asian The Sun -lehdelle antamassaan haastattelussa. Perikuntaa on lähestytty Amy-elokuvan tiimoilta useasti, kertoo Mitch.

”Se on luonnollisesti asia, jonka tulemme tekemään, sataprosenttisesti. Haluamme jonkun esittävän Amyn sellaisena kuin hän oli: hauskana, välkkynä, charmikkaana ja kamalana”, Mitch Winehouse sanoo.

The Sun -lehden mukaan elokuvaa aletaan työstää jo ensi vuonna ja ohjaajaksi on kiinnitetty tuottajana paremmin tunnettu Alison Owen. Käsikirjoituksesta vastaa Geoff Deane, joka tunnetaan komedioistaan Kinky Boots ja It’s A Boy Girl Thing. Amyn esittäjää ei vielä ole löydetty, mutta Mitch tietää kuitenkin jo ainakin sen, kuka Amya ei tule näyttelemään.

”Se ei tule olemaan Lady Gaga. Hän ei puhu englantia meidän tyyliimme. Minusta se voisi olla joku tuntemattomampikin nimi. Joku nuori englantilainen näyttelijä, joka muistuttaisi Amya.”

Viime viikolla uutisoitiin Amy Winehousen lähtevän ensi vuonna kiertueelle hologrammina.

Lisää luettavaa