Elton Johnin Helsingin-konsertit siirtyvät pitkälle tulevaisuuteen

Tarkkoja päivämääriä selvitellään vielä.
27.8.2021 12:34

Sir Elton Johnin oli tarkoitus konsertoida kahdesti Helsingin Hartwall-areenalla syyskuussa. Koronatilanteen vuoksi nämä konsertit on kuitenkin nyt siirretty aina vuoteen 2023 saakka. Tarkat korvaavat päivämäärät ovat Live Nationin mukaan parhaillaan selvittelyn alla. Jo ostetut liput tulevat käymään uusille päivämäärille sellaisinaan.

”Nyt kun alamme hiljalleen kääntyä kamalan maailmanlaajuisen pandemian loppusuoralle, on paljon rajoituksia ja sääntöjä, joita meidän kaikkien tulee totella. Niinpä on jälleen välttämätöntä tarkastella Farewell Yellow Brick Road -kiertuetta ja tehdä vaikeita päätöksiä. Toivottavasti ymmärrätte, että näitä asioita ei päätetä kevyesti, vaan niissä otetaan huomioon jokaisen maan tilanne, valtiojohtojen ohjeistukset ja fanien turvallisuus”, Elton John lähettää terveisensä suomalaisfaneille.

Tämä on jo toinen kerta, kun Elton Johnin kiertue siirtyy. Laulajalegendan oli alkujaan tarkoitus tulla Suomeen jo syksyllä 2020, mutta tuolloin konsertteja siirrettiin vuodella eteenpäin.

Lisää luettavaa