Eminemiä vaadittiin siistimään show’taan – keikalla nähtiin harvinaisen selkeä vastaus vaatimuksiin

Eminem ei ilmeisesti pienistä somekohuista hätkähdä. Kun räppäri esiintyi viime viikolla Yhdysvaltain Bonnaroo-festareilla, artistin keikka herätti paheksuntaa, kun jotkut katsojat luulivat konsertissa kuultuja paukahduksia laukauksiksi. Las Vegasin viimevuotinen joukkomurha sekä Pariisin terrori-isku ovat vielä tuoreessa muistissa.

Eminemin tulkittiin käyttäneen Kill You -biisin tehosteena pyssynpauke-efektejä, ja Twitterissä räppäriä vaadittiin jättämään nämä pois hyvän maun vastaisina. Eminemin edustaja kuitenkin vastasi, että paukahdukset johtuivat itse asiassa pyrotekniikasta, ja samaa on kuultu Eminemin keikoilla jo vuosikymmenen ajan.

Vastaus antoi ymmärtää, ettei muutoksia show’hun ole tiedossa, ja viikonloppuna Eminem varmisti asian heijastamalla Firefly-festareilla Delawaressa seinälle selkeäsanaisen viestin. Asiasta uutisoi Consequence of Sound.

If you are easily frightened by loud noises or offended by explicit lyrics you shouldn’t be here”, kuului viesti yleisölle – eli voisiko tuon suomentaa vaikka että ”menkää muualle, jos pelästytte helposti”. Katso tilanteesta napattu kuva alempaa.

Firefly.

A post shared by Paul Rosenberg (@rosenberg) on