Eminem, 50 Cent ja Bruce Springsteen alkuvuodesta

17.11.2008 22:24

Nimekkäät amerikkalaistähdet Eminem, 50 Cent ja Bruce Springsteen ovat paljastaneet julkaisevansa uudet albuminsa heti alkuvuodesta. Springsteenin ja The E-Street Bandin tuore pitkäsoitto Working On A Dream ilmestyy tammikuun lopussa.

Nimekkäät amerikkalaistähdet Eminem, 50 Cent ja Bruce Springsteen ovat paljastaneet julkaisevansa uudet albuminsa heti alkuvuodesta. Springsteenin ja The E-Street Bandin tuore pitkäsoitto Working On A Dream ilmestyy tammikuun lopussa. Levyllä on kaksitoista biisiä ja se on tuottanut Brendan O’Brien.

Eminemin tuore albumi Relapse ilmestyy puolestaan tammi-helmikuussa. Lopullinen julkaisuajankohta on vielä päättämättä.

– Minun pitää vielä miettiä lopullinen biisijärjestys tuottaja Dr.Dren kanssa. Sen jälkeen levy on valmiina julkaistavaksi, artisti kertoi MTV:lle.

Eminemin vanha suojatin 50 Centin piti julkaista uusi Before I Self Destruct -levy jo joulukuun puolivälissä, mutta Billboardin mukaan albumi ilmestyykin vasta ensi vuoden alkupuolella. Pitkäsoitolla kuullaan ei-niin-yllättäen juuri Eminemin ja Dr.Dren vierailut. Levyn ensimmäinein single Get Up on kuunneltavissa täällä.

Lisää luettavaa