Juhlajulkaisu Eminemin malliin: c-kasetti ja tiili hintaan 313 dollaria

Detroitilaisräppäri tietää, että tärkeintä on tarina.

Osta pala historiaa. Kuva: www.eminem.com

Hiphop-suuruus Eminem julkaisi kivijalka-albuminsa The Marshall Mathers LP:n hyvin tarkalleen 16 vuotta sitten. Nyt räppäri on tuuminut, että saattaisi olla juhlajulkaisun paikka.

Eminem kauppaa 313 dollarin hintaisia paketteja, jotka sisältävät The Marshall Mathers LP:n kasettina ja tähden Detroitin Dresden Streetillä sijainneesta lapsuudenkodista lohkaistun tiilen. Kyllä, tuollaisen kuvassa näkyvän kaltaisen jötikän.

Halukkaita ostajia arvatenkin riittää, sillä kyseinen, sittemmin purkutuomion saanut talohan esiintyy sekä vuoden 2000 alkuperäisalbumin että vuonna 2013 julkaistun The Marshall Mathers LP 2 -”jatko-osan” kansikuvissa.

Tiilen sisältäviä paketteja on kaupan yhteensä 700 kappaletta. Jokaisen mötikän mukana tulee muun muassa aitoustodistus ja Eminemin käsinkirjoittama nimmari. Tiilellisten versioiden lisäksi tarjolla on myös t-paidan ja Empun kotitalosta pelastetusta puusta valmistetun tunnistelevyn sisältäviä juhlasettejä. Osa tarvikkeiden tuotoista ohjataan artistin riskiryhmään kuuluvia nuoria tukevalle Marshall Mathers Foundationille. Ostoksille ja detaljirikkaampien tarinoiden pariin tästä.

Muistin virkistykseksi: Eminem oli viime vuosikymmenen eniten levyjä kansainvälisesti myynyt artisti.