”Emme enää koskaan soita tällä klubilla” – Moonspellin Turun-keikka ei mennyt putkeen

Moonspell Lissabonissa vuonna 2017.
EPA / MIGUEL A.LOPES / AOP

Suomalaisille vanha tuttu (ja Suomessa levyttänytkin) metalliyhtye Moonspell julkaisi Facebook-kanavallaan vähän happamamman Suomi-teknisen tiedoksiannon. Yhtye esiintyi viikonlopun aikana Suomessa 29.11. Helsingin Tavastialla, 30.11. Tampereen Klubilla ja 1.12. Turun Apollossa, ja viimeksi mainitussa konsertissa näyttää tapahtuneen jotain hässäkkää. Ainakaan toistamiseen ei Moonspell aio Apolloon mennä.

”Yritimme parhaamme mukaan esiintyä keikkapaikassa, jota ei ole suunniteltu metallikeikkoja varten lainkaan. Osa henkilökunnasta (pois lukien keittiöpäällikkö) ja erityisesti turvamiehet olivat varsin töykeitä ja tekivät elämästäme sekä teknikoittemme työstä hyvin vaikeaa. Lisäksi osa faneista saisi noudattaa sääntöjä ja kunnioittaa esiintyjiä enemmän”, yhtye kirjoittaa.

”Joka tapauksessa haluamme kiittää jokaista fania, joka oli siellä musiikin vuoksi ja toivomme, etteivät illan tapahtumat pilanneet heidän keikkaansa. Moonspell haluaa palata Turkuun paremmissa olosuhteissa, emmekä tietenkään aio enää koskaan soittaa tällä klubilla.”

Lue yhtyeen koko päivitys alempaa. Mitä Apollossa mahtaa olla tapahtunut? Katsotaan, jos tässä päivän mittaan saataisiin lisätietoja.