”En halua elää hänen varjossaan” – Slashin London-poika taustoittaa soitinvalintaansa

https://soundcloud.com/theafdshow/ep-40-london-hudson-nico-tsangaris-classless-act

15-vuotias London soittaa tällä hetkellä Classless Act -rockyhtyeessä.

Omena ei ole pudonnut kauas puusta kitarasankari Slashin perheessä. Tämän 15-vuotias London-poika seuraa isänsä jalanjälkiä musiikkiuralle tällä hetkellä Classless Act -nimisessä rockyhtyeessä. Mutta toisin kuin äkkiseltään voisi olettaa, London on valinnut instrumentikseen kitaran sijaan rummut. Muusikonalku perusteli valintaansa Appetite For Distortion -sivuston haastattelussa, jossa tämä vieraili hiljattain yhtyeensä kitaristin Nico Tsangarisin kanssa.

– Kiersin isäni mukana Velvet Revolverin aikoihin ja näin, miten paljon yleisöä heitä tuli katsomaan ja miten paljon häntä palvottiin. Sitten näin tällä viimeisimmällä Guns N’ Roses -kiertueella kaikki ne ihmiset, jotka tulivat kuulemaan vieläkin vanhempaa musiikkia. Ymmärsin, miten tärkeä hän heille on ja totesin, että en halua elää hänen varjossaan. Se on suurin syy, miksi en soita kitaraa tai mitään muutakaan kielisoitinta, London kertoo.

– Joskus viidennellä tai kuudennella luokalla soitin bassoa, mutta kyllästyin siihen ja halusin kokeilla jotain muuta. Kävimme isäni kanssa Guitar Centerissä, jossa kokeilin rumpuja. Pidin siitä erittäin paljon.

Isänsä mukana kiertueilla kulkenut London sanoo Slashin olevan todella innoissaan saadessaan jälleen soittaa Guns N’ Rosesin riveissä.

– Hän on onnellinen, kun saa tehdä mitä rakastaa sellaisten tyyppien kanssa, joita hän rakastaa. En muista, miten hän käyttäytyi Velvet Revolverin aikana, mutta nyt hänen jännityksensä ennen jokaista keikkaa näkee selvästi. Hän tarvitsee yhä 20 minuuttia yksinäistä, omaa aikaa ennen jokaista keikkaa.