En ole katkera, mutta kuitenkin… Sebastian Bach naljaili Skid Row’n nykyiselle solistille soolokeikallaan

Bach iskee jälleen.
24.7.2023 19:54

Entinen Skid Row -solisti Sebastian Bach ei ole maailman mukavimman miehen maineessa. Milloin mistäkin aiheesta mielipiteensä varsin kärkkäästi ilmaisevan laulajan nettihuuteluista muistetaan kenties parhaiten muutaman vuoden takainen vääntö showpainija Chris Jerichon kanssa. Viime aikoina mies ei ole tyytynyt purkamaan mietteitään vain näppäimistöllä vaan jo keikkalavoilla asti.

Bach esiintyi soolobändinsä kanssa Northern Lights Music -festivaaleilla Michiganissa viime viikonloppuna. Kun soittovuorossa oli Skid Row -klassikko 18 and Life, laulaja alusti biisiä kuittailemalla entisen bändinsä, tai lähinnä ryhmän uuden solistin, vuonna 2022 yhtyeeseen liittyneen Erik Grönwallin suuntaan. H.E.A.Tin entisenä laulajanakin tunnettu Grönwall esitti 18 and Lifen Ruotsin Idolin koelaulukierroksella ja voitti lopulta koko kisan vuonna 2009.

”Tästä seuraavasta biisistä kaikki alkoi minulle. Kun esitin sen Ruotsin Idolissa, koko elämäni muuttui välittömästi. No niin, tämän biisin nimi on 18 and Life, perslävet”, Bach spiikkasi keikalla. Katsojan kuvaama video kappaleesta on katsottavissa alla.

Laulaja esitteli kappaleen vastaavanlaisen kommentin saattamana jo viime syksyllä järjestetyllä Kiss Kruisella. Vielä muutama vuosi sitten solisti harmitteli, ettei reunion alkuperäisen Skid Row -kokoonpanon kanssa ole mahdollista, sillä kumma kyllä, muut jäsenet eivät halua työskennellä hänen kanssaan. Bach ei ole laulanut yhtyeessä sitten vuoden 1996.

Lisää luettavaa