Vakuuttavat näytöt jatkuvat – Ensiesityksessä The Holyn tunnelmallinen musiikkivideo

Tiedotteen "mournful epicness" -määrite osuu täydellisesti maaliin.
20.9.2016 09:19

Mitä suomalaiseen, englanninkieliseen kitaraindieen tulee, niin eipä ole vähään aikaa tullut vastaan yhtä vakuuttavaa tulokasta kuin The Holy. Helsinkiläisyhtyeen suurieleinen ja melankolinen rock tuo vahvasti mieleen Editorsin ja Interpolin kaltaiset ulkomaan suuruudet, eikä Eetu Henrik Iivarin vetämä bändi ainakaan biiseiltään juuri jälkeen jää.

Nyt Soundilla on ilo saada Suomen ensiesitykseen yhtyeen uusin musiikkivideo, joka on tehty elokuussa julkaistun More Escher And Random Notes -ep:n jumalaisen komeaan avausraitaan Can’t Remeber Your Name. Tiedotteen ”mournful epicness” -määrite osuu täydellisesti maaliin.

Nina Karlssonin ja Annukka Pakarisen ohjaama video kuvittaa kappaleen osuvasti autoilunostalgialla ja kauniilla luontokuvilla. Ohjaajat avaavat videota tähän tapaan:

– Musiikkivideossa yhdistyy kaksi erilaista kokemusta paikasta ja paikkaan liittyvistä muistoista. Kaitafilmille on taltiotunut nuoren miehen matka 60-luvun Kanadaan. Ihmetys ja hämmästys oudosta ja vieraasta. Kuvaamamme osuus vie puolestaan Eetu Henrik Iivarin lapsuudenmaisemaan. Paikkaan, jossa jokaikiseltä pellolta, pihamaalta ja rakennuksesta löytyy lukemattomia muistoja ja tarinoita.

– Pikkukaupunki, levoton nuoriso, yöttömät yöt, ikuisesti parhaat ystävät ja päättymätön kesä. Se kaikki luo täydellisen maaperän kylvää sokean uskon, rakkauden ja kohtuuttoman epätoivon siemenet, jotka seuraavat sinua lopun elämääsi, pohtii puolestaan Eetu Henrik Iivari.

– Laulu on matka noihin nuoruuden vuosiin, jolloin ensimmäiset suuret tunteet löytyivät, ensimmäiset luut murtuivat ja ensisuudelmat vaihdettiin.

The Holyn More Escher And Random Notes -ep:n voi kuunnella Spotifyssa. Suosittelemme vahvasti.

Keikoilla yhtyeen voi nähdä tähän tapaan:

6.10.2016 @ Lost In Music, Doris, Tampere
7.10.2016 @ TBA
14.10.2016 @ Bar 15, Seinäjoki
29.10.2016 @ Dynamo, Turku
8.12.2016 @ Henry’s Pub, Helsinki

Lisää luettavaa