Ensinäytössä taianomaista rock’n’rollia – Show on oleellinen osa Matilda Hugo & The Magical Feveriä

Esittelyssä persoonallisesti genrejä sekoittavaa rockia esittävä Matilda Hugo & The Magical Fever. Ensinäytössä yhtyeen Lonely Heart -video.

Matilda Hugo & The Magical Fever on tuore tamperelainen yhtye, joka julkaisee huomenna 21.5. ensimmäisen singlen Lonely Heart myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttialbumiltaan. Persoonallisen, jazzahtavasti svengaavan kappaleen musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Soundissa. Katso video yläpuolelta ja tutustu bändiin vähän tarkemmin alapuolelta.

Käytätte musiikistanne termiä #magicalrocknroll. Miten taikuus kuuluu musiikissanne?
– ”Magical” kuuluu tarinankerrontana, kiemurtelevina bassolinjoina ja psykedeelisinä kitarasoundeina. #magicalrocknroll on meidän tapa päästä pois liiallisesta lokeroimisesta ja koemme, että se kuvaa meidän musiikkia hyvin.

Oliko teille heti bändiä perustaessanne selvää, että visuaalisuus ja show tulee nousemaan tärkeään osaan kokonaisuutta?
– Visuaalisuus ja show on alusta lähtien ollut tärkeä osa tätä bändiä. Rockin historiassa on nähty näyttäviä esiintyjiä, joten miksi tyytyä yhtään vähempään? Oman lisän visuaalisuuteen tuo taidemaalari Matilda Hugo, joka vastaa tulevaisuudessa kansitaiteista.

Kuinka edustavan kuvan debyyttinne musiikkityylistä Lonely Heart tarjoaa? 
– Debyyttialbumillamme tullaan kuulemaan laajasti vaikutteita eri genreistä. On sambaa, discoa ja doomia, jotka kaikki sekoittuvat tiiviisti yhteen bändin omalla kieroutuneella twistillä höystettynä. Lonely Heart edustaa jazzahtavampaa osastoa ja on ensisinkkumme lisäksi suunnannäyttäjä bändin nykyiseen soundiin.