Ensinäyttö: Antti Aution Norja-single on kertomus kaipauksesta ja rakkaudesta yli eron tai kuoleman

28.9.2023 08:00

Kaikki talot huojuu -albumillaan (2022) menestystä niittänyt Antti Autio julkaisee uutta musiikkia. Perjantaina 29. syyskuuta virallisesti julkaistava Norja on ensimmäinen singlejulkaisu Aution alkuvuodesta 2024 julkaistavalta neljänneltä albumilta. Kappaleeseen on kuvattu myös musiikkivideo, ja tämä teos saa ensinäyttönsä nyt Soundin verkkosivuilla. Katso siis ylempää, millaista musiikkia tulevalta levyltä sopii odottaa.

Norja on kertomus kaipauksesta ja rakkaudesta yli eron tai kuoleman. Se on pieni tarina kiville ja linnuille juttelemisesta ja välittämisestä, joka saa koko kaupungin syttymään. Se kertoo myös haaveesta päästä matkalle Norjaan, katsomaan vuoria, jotka laulun kertojan tavoin eivät saa unta”, biisistä kerrotaan tiedotteessa. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Antti Autio, ja sovituksesta sekä topteutuksesta vastaavat Autio, Ella Rosenlund, Joel Parvamo, Joska Saarinen ja Jussi Liukkonen.

Autio tekee syksyllä vain yhden keikan, ja se onkin artistin tähänastisen uran suurin. Konsertti esitetään Helsingin Kulttuuritalolla 9. joulukuuta, ja tarjolla on tuolloin kahden setin mittainen esitys, joka paketoi Kaikki talot huojuu -albumin myötä tehdyn kiertueen. Antti Aution Facebook-kanava löytyy täältä ja Instagram-sivu täältä.

Lisää luettavaa