Ensinäyttö: Sofia Zida pestasi Andy McCoyn mukaan singlelleen – nyt nimetään kolme tärkeintä sanaa, mitä elämässä tarvitaan

29.3.2023 15:29

Sofia Zida on suomalais-meksikolainen laulaja-lauluntekijä-taiteilija, jonka ensiesiintyminen suurelle yleisölle tapahtui niinkin kauan sitten kuin vuonna 1992 Tenavatähti-ohjelmassa. Debyyttialbuminsa Zida julkaisi vuonna 2006, ja ensi syksynä on tulossa varsin kiinnostava levy, sillä Zida on tehnyt pitkäsoiton yhdessä Andy McCoyn kanssa. Tämä Hanoi Rocksin kitarasankari on mukana myös albumin ensimmäisen singlen musiikkivideolla, katso Soundin sivuilla ensinäyttöön tuleva tuotos ylempää!

Levy-yhtiön tiedotteen mukaan Three Words kertoo siitä, miten moni etsii aitoa rakkautta ja kuinka tärkeää on kertoa toiselle, että rakastaa ja osaa myös näyttää sen. Zida on mitä ilmeisimmin innoissaan yhteistyöstä rock-konkarin kanssa, sillä kaksikko on järjestänyt myös yhteisiä taidenäyttelyitä.

”Andyn kanssa yhteistyön tekeminen minulle todella helppoa, mitään ei tarvitse pakottaa, kaikki tulee ja tapahtuu kuin itsestään. Andyn kanssa tehdään yhdessä, sekä taidetta, että musiikkia ja Andy on aina valmis auttamaan. Andy onkin kuin faija mulle”, Zida kertoo tiedotteessa.

Sofia Zidan Facebook-sivu löytyy täältä ja Instagram-kanava täältä. Singlellä soittavat Zidan ja McCoyn lisäksi Niclas Etelävuori, Jouni Kari, Christian Wentzel ja Jouni Kari. Tulevan levyn tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu.

Lisää luettavaa