Ensinäyttö: Trio Niskalaukaus-, Leverage- ja Red Eleven -kytkyisen Marsh Tean Chairs on kuin Tarantinon leffa biisimuodossa

Kappaleessa nivoutuu monta asiaa yhteen niin musiikillisesti kuin tekstien tausta-ajatuksessakin.
30.8.2023 12:00

Jyväskyläläinen progemetallitrio Marsh Tea, jonka muodostavat Trio Niskalaukauksesta tuttu Nils Ursin, Leveragen Valtteri Revonkorpi sekä Red Elevenissä vaikuttava Teemu Liekkala, pohjustaa lähestyvää debyyttialbumiaan tulevana perjantaina virallisesti julkaistavalla Chairs-singlellä, jonka kylkeen tehty taiteellinen sanoitusvideo saa nyt ensiesityksensä Soundissa.

Chairs on biisi, jossa nivoutuu hyvin monta asiaa yhteen niin musassa itsessään kuin tekstien tausta-ajatuksessakin. Chairs voi kertoa monesta asiasta: luovuttamisesta, pelosta ja itselleen valehtelemisesta.  Mutta ihan oikeasti se kertoo myös siitä, kuinka itse painon kanssa kamppailevana ihmisenä muistan joskus ihmetelleeni, miten tuolit kestävät allani… Noh, jokainen tehkööt oman tulkintansa kuunneltuaan biisin”, naurahtaa basisti Ursin.

”Meille tämä kappale on kuin tarantinomainen minielokuva – kerroksittain kohtauksia, jotka seuraavat toinen toistaan, ja jonka lopussa kuulija ymmärtää, miksi elementit oli esitelty niin kuin olivat. Langat nivoutuvat yhteen. Mietimme myös usein tämän parissa, kuinka kuulija tulee kestämään tämän biisin painon alla, sen verran siinä riittää pureskeltavaa!”, kommentoi vuorostaan rumpali Revonkorpi.

Lisää luettavaa