Ensinäyttö: Verhot huipentaa videotrilogiansa – yhtyeen uusin single on anthem kaikille surullisille tyypeille

27.10.2022 11:29

Näin tulee Verhot-yhtyeen musiikkivideotrilogia päätökseensä. Yhtye on julkaissut alt-malli Liskokuningattaren johdolla aikaisemmin videot kappaleisiin Korttitalo ja Särkyneen sydämen ruikuttavat soinnut, ja nyt trilogia huipentuu kappaleeseen Kaikki surulliset tyypit. Biisin nimi antaa selkeitä viitteitä siitä, mitä on odotettavissa: tämä laulu on omistettu kaikille elämän varjoisten sivukujien asukeille, jotka tietävät, millaista on tuijottaa syvälle tiheimpään pimeyteen. Katso uusi video yläpuolelta.

”Syksy on saapunut, ja puolen vuoden pimeys odottaa. Tällainen suruisten anthem tuntui sopivan varsin hyvin vallitsevaan, orastavaa alakuloa henkivään aikaan”, Verhojen laulaja Mikko Pietilä toteaa. ”Liskokuningatar heittäytyi hienosti rooliinsa, hän todella herätti eloon biisien taustalla olevan tarinan. Kaikki surulliset tyypit -videossa juhlistetaan melankoliaa.”

Verhot pitää majaa Facebookissa täällä ja Instagramissa täällä. Orkesterin voi nähdä keikalla 29.10. Hangon Grönanissa, 17.11. Helsingin Villissä Väinössä Helatorstai-Klubilla ja 18.11. Helsingin Ruuhka Barissa. 29.10. ja 18.11. soitettavat keikat ovat akustisia settejä.

Lisää luettavaa