Entinen lapsitähti puolustaa Michael Jacksonia kohudokumentin väitteiltä- ”Kunpa ihmiset voisivat kuulla keskustelujamme ja miten viattomia ne olivat”

Corey Feldman sanoo, etteivät heidän välinsä olleet millään lailla perverssit.
5.3.2019 15:41

Michael Jackson -kohudokumentti Leaving Neverland tuli alkuviikosta nähtäville HBO:n suoratoistopalvelussa. Kaksiosaisessa dokumentissa seurataan kahta miestä, jotka väittävät popin kuninkaan käyttäneen heitä seksuaalisesti hyväksi heidän ollessaan lapsia. Vanhoja syytteitä kaiveleva elokuva on luonnollisesti tuomittu perikunnan mukaan sensaatiohakuisena ajojahtina ja se on saanut monet fanit nousemaan takajaloilleen.

Puolustajien rintamaan on nyt liittynyt muun muassa elokuvista Lost Boys, Stand By Me ja The Goonies tuttu näyttelijä ja entinen lapsitähti Corey Feldman, joka ystävystyi Jacksonin kanssa ja vietti tämän kanssa aikaa, vaikkakaan ei omien sanojensa mukaan samoihin aikoihin dokumentissa esiintyvien James Safechuckin ja Wade Robsonin kanssa.

”Katsoin dokumentin ja voin puhua vain omien kokemuksieni pohjalta, jotka ovat hyvin samankaltaisia… paitsi seksijuttujen osalta. Siinä vaiheessa leffasta tulee La La Land Neverlandin sijaan. Michael ei koskaan kiroillut läsnäollessani, ei koskaan koskettanut epäsopivasti eikä koskaan ehdottanut, että meidän tulisi olla rakastavaisia millään tavalla!” Feldman kertoi kokemuksistaan Twitterin välityksellä.

”Kunpa ihmiset voisivat kuulla keskustelujamme ja miten viattomia ne olivat. Ei pienintäkään merkkiä mistään pervosta. Minulla itse asiassa on yksi nauha, jonka julkistamista harkitsen – näin ihmiset kuulisivat, mistä 30-vuotias mieslapsi ja 13-vuotias poika oikeasti keskustelevat.”

Feldman lisää, että vaikka Safechuckilla ja Robsonilla on oikeus saada äänensä kuuluviin, niin on myös niillä lukuisilla muilla lapsilla, jotka eivät koskaan kokeneet mitään ahdistelua tai hyväksikäyttöön viittaavaa.

”Luojan kiitos minun muistoni Michaelista ovat pääosin lämpimiä yhtä pientä riitaa lukuunottamatta, kun hän luuli, että kääntyisin häntä vastaan ja keksisin valheita. En koskaan tehnyt enkä tule koskaan tekemään niin! Toivon mukaan [Safechuck ja Robson] pystyvät nukkumaan yhtä puhtaalla omallatunnolla”, Feldman toteaa.

Lisää luettavaa