Entiset Dream Theater-, Machine Head- ja Ozzy Osbourne -muusikot kävivät Ozzy-klassikon kimppuun – tältä se kuulosti

30.8.2020 19:37

Entinen Machine Head -kitaristi, nykyään Vio-lencessä vaikuttava Phil Demmel on yhdistänyt voimansa laulaja Dino Jelusickin (Trans-Siberian Orchestra, Dirty Shirley, Animal Drive), basisti Rudy Sarzon (Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Whitesnake, The Guess Who) ja rumpali Mike Portnoyn (Sons of Apollo, The Winery Dogs, Dream Theater) kanssa nauhoittaakseen ”karanteenicoverin” Ozzy Osbournen Revelation (Mother Earth) -kappaleesta. Kyseessä oli osa Demmelin luotsaamaa Collab-A-Jam-sarjaa.

”Tämä sarja ei olisi täydellinen ilman tätä kappaletta”, Demmel kommentoi. ”Se on suosikkini Randy Rhoads -aikakauden Ozzy-biisi/-soolo, joten kun Mike kertoi minulle sen olevan yksi kolmesta kappaleesta hänen tehtävälistallaan, oli aika käydä tämän biisin kimppuun. Olimme Dinon kanssa odottaneet tilaisuutta päästä vääntämään biisiä MP:n kanssa aina BPMD-levyn ilmestymisen jälkeen, mutta halusin odottaa vielä hetken, ennen kuin tekisin jälleen jotain hänen kanssaan.”

Mukana menossa ovat myös koskettimista, pianosta ja vocoderista vastaava Marta Demmel (Bleeding Through) sekä viulua ja violaa soittava Julie Belanger Roy.

Katso ja kuuntele alta.

Lisää luettavaa