Etulyöntiasema on tie voittoon – Ensinäytössä Temple Ballsin Strike Like A Cobra

Strike first, strike hard, no mercy!
14.4.2022 09:59

Toukokuussa H.E.A.T.- ja Reach-yhtyeiden kanssa Euroopan-kiertueelle suuntava kotimainen hard rock -ryhmä Temple Balls julkaisee perjantana 15. huhtikuuta uuden Strike Like A Cobra -singlen. Netflixin Cobra Kai -sarjasta inspiraationsa saaneen kappaleen kylkeen tehty musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Soundissa.

”Sarjahan on tavallaan tietyntyyppinen kasvutarina ja tässä biisissä haetaan samaa linjaa. Strike Like A Cobra on biisi siitä, kuinka elämässä on parempi olla se, joka antaa turpaan ottamisen sijaan. Emme yllytä ketään väkivaltaan, mutta metaforan tasolla etulyöntiasema on tie voittoon. Rinta rottingilla päätä petäjään, niin kyllä kaatuu ellei kallo halkea. Parempihan se silti on otsalohko halki kaikkensa antaneena, kuin kiikkustuolissa selkäänsä ottaneena nuolla näppejään. Musiikillisesti biisi on tuttua Templeä valitsemallamme tiellä. Strike first, strike hard, no mercy!” yhtye kommentoi.

Parhaillaan seuraajaa viime vuonna ilmestyneelle Pyromide-albumille (joka sai Soundin Mape Ollilalta täydet viisi tähteä ylisanojen kera) työstävä Temple Balls keikkailee kesällä seuraavasti:

10.6. Kuopio, Rock In The City
11.6. Vantaa, Rock In The City
7.7. Kajaani, Lammen Loiskeet
8.7. Oulu, Rock In The City
9.7. Lappajärvi, Teracce Kirppu
16.7. Rovaniemi, Rock In The City
29.7. Kerava, Rock In The City

Lisää luettavaa