Ex-Guns N’ Roses -basisti: Axl Rose ei ollut tyytyväinen lähes 15 vuotta työstettyyn levyyn – ”Se revittiin hänen käsistään liian aikaisin”

20.1.2017 11:19

Kun Guns N’ Roses – jossa siinä vaiheessa oli alkuperäisjäsenistä jäljellä enää Axl Rose – vihdoin julkaisi Chinese Democracy -albumin vuonna 2008, sitä oli työstetty jo lähes 15 vuotta. Tästä huolimatta levy julkaistiin Rosen mielestä ennenaikaisesti, sanoo yhtyeen entinen basisti Tommy Stinson Observer-lehden haastattelussa.

Vuosien 1998–2016 välisenä aikana Guns N’ Rosesissa basistina toiminut Stinson sanoo, ettei vaikeana ihmisenä tunnetun Axlin kanssa työskentely ollut hänestä ongelmallista. Suurin pettymys liittyy ainoaan levyyn, jonka yhtye ehti julkaista sinä aikana, kun Stinson oli mukana.

– Sen tekeminen kesti todella kauan ja silti tuntui, ettei Axl ollut tyytyväinen. Se revittiin hänen käsistään liian aikaisin ja se oli minulle ehkä suurin pettymys. Mnusta me kaikki teimme kuitenkin parhaamme ja sellainen siitä nyt tuli, Stinson toteaa.

– Sillä on hyvää kamaa ja sillä on myös vähemmän hyvää kamaa. Mutta mielestäni niin voi sanoa oikeastaan kaikista Guns-levyistä. Tai oikeastaan kenen tahansa mistä vitun levystä tahansa! Minulla ei ainakaan näin äkkiseltään mieleen yhtään bändiä, jolta pitäisin jostain levystä kokonaan, Stinson nauraa.

Lisää luettavaa