Ex-Guns N’ Roses -rumpali kävi addiktiossaan todella syvällä – käytti satoja tuhansia dollareita vuodessa reseptilääkkeisiin

Guns N’ Rosesin alkuperäinen rumpali Steven Adler sai yleisesti levinneen tarinan mukaan bändistä potkut huumeiden käyttönsä vuoksi, vaikkakin rumpali on itse todennut kaikkien bändin jäsenten olleen tuohon aikaan enemmän tai vähemmän koukussa. Rumpalin äiti Deanna Adler paljastaa Wall Street Journalin haastattelussa, kuinka syvällä Steven kävi taistelussaan addiktionsa kanssa.

– Kirjanpitäjät antoivat minulle kaikki hänen asiakirjansa, sillä hänen rahansa olivat loppuneet lääkkeiden väärinkäytön takia – hän osti joka vuosi satojen tuhansien dollarien arvosta reseptilääkkeitä. Lopulta hänen kirjanpitäjänsä soittivat minulle ja sanoivat: Sinun täytyy ottaa tämä hoidettavaksesi, koska hänellä ei ole enää varaa maksaa meille, Deanna Adler kertoo Wall Street Journalin videolla.

Deanna suostui kirjanpitäjien ehdotukseen, nouti poikansa asiakirjat ja löysi tämän papereista lukuisia farmaseuttien kirjoittamia lääkereseptejä. Ensimmäisessä reseptissä lääkkeiden hinta oli 96 dollaria, mutta seuraavalla viikolla hinta oli noussut satoihin dollareihin ja kolmannella viikolla lääkkeistä oli laskutettu Adlerilta jo yli tuhannen dollarin verran. Laskujen kasvaminen hämmensi Deannaa.

– Soitin farmaseutille ja sanoin hänelle: En ymmärrä miksi yhtenä viikolla laskutatte yhtä, mutta kolme viikkoa myöhemmin saatatte vaatia neljä tai viisi kertaa enemmän, miksi? Tiedättekö mitä hän vastasi minulle? Hän sanoi: Rouva Adler, minä keksin nämä reseptit tyhjästä, ja voin laskuttaa niin paljon kuin haluan.

Deanna Adler vastasi farmaseutille, että tämän ei kannata lähettää laskujaan enää heille, sillä tämä ei tulisi koskaan saamaan vaatimiaan rahoja. Deanna Adler julkaisi vastikään poikansa elämästä kirjan nimeltä Sweet Child O’ Mine.

Steven Adler on sittemmin päässyt yli lääkeriippuvuudestaan, mutta harjoituksissa sattunut selkävamma esti alkuperäisrumpalin täysipäiväisen osallistumisen Gunnarien comeback-kiertueelle. Klassisen kokoonpanon kannuttaja on kuitenkin nähty esiintymässä yhdessä Axlin, Duffin ja Slashin kanssa muutamalla bändin keikalla.