Ex-Judas Priest -laulaja vahvistaa kitaristin muistelmissaan kuvailemat sisäiset ongelmat – ”Tiedän mistä hän puhuu”

https://www.youtube.com/watch?v=lgZfgoZ9j7o

Tim "Ripper" Owensin mukaan K.K. Downing ei kuitenkaan ole katkera.

Heavy metal -suuruus Judas Priestissä vuodesta 1969 vuoteen 2011 saakka vaikuttanut kitaristi K.K. Downing on kuvaillut viime syksynä julkaistussa muistelmakirjassaan, etteivät bändin sisäiset välit olleet niin hyvät kuin ulospäin on annettu ymmärtää. Downing kertoo lähteneensä bändistä, koska kitaristi Glenn Tipton piteli lankoja käsissään yksinvaltiaan tavoin eikä hän ollut tyytyväinen tapaan, jolla bändiä manageroitiin.

Nokkamies Rob Halfordin paikkaajana vuosina 1996-2003 toiminut Tim ”Ripper” Owens komppaa Downingia tuoreessa Trunk Nation -radio-ohjelman haastattelussa ja vahvistaa, etteivät Downingin väitteet ole tuulesta temmattuja.

”Tiedän mistä hän puhuu, hän ei ole värittänyt asioita”, Ripper toteaa. ”Olin paikalla, näin asioiden tapahtuvan ja miten hommat hoidettiin. Näin, miten bändiä ajettiin. Minulla ei ole valittamista, minua kohdeltiin mahtavasti. Mutta näin, miten asioita hoidettiin, ja minun näkökulmastani [Downing] ei valehtele, vaan puhuu totta.”

Owensin mukaan Downing ei kuitenkaan ole katkera siitä, ettei ole enää Priestin jäsen.

”Juttelin hänen kanssaan ja hän kehui Richietä (Faulkner, Downingin korvannut kitaristi) ja muuta bändiä. Tapasimme muutama kuukausi sitten – tämä tapahtui ennen kirjaa – hän puhui kaikista pelkkää hyvää, erityisesti Richiestä.”