Ex-Lamb of God -rumpali kommentoi eroaan ensi kertaa julkisuudessa – ”Minä en halua kangistua muottiin”

Chris Adler vihjaa, ettei eroaminen ollut hänen oma päätöksensä.
24.10.2019 12:17

Metalliyhtye Lamb of God vahvisti kesällä perustajajäseniin lukeutuneen rumpali Chris Adlerin olevan virallisesti ulkona yhtyeen kokoonpanosta. Hänen paikkansa otti Art Cruz, joka on toiminut bändin keikkakokoonpanossa sen jälkeen, kun Adler joutui vuonna 2017 vakavaan moottoripyöräonnettomuuteen ja jäi sivuun yhtyeen toiminnasta.

Chris Adler on tähän saakka ollut vaitonainen erostaan, mutta on nyt kommentoinut asiaa ensimmäistä kertaa oman Facebook-kanavansa kautta julkaistulla tiedotteella. Adlerin mukaan onnettomuus ja hänen toipumisensa eivät ole eron taustalla (Adler on ollut soittokunnossa jo elokuusta 2018 lähtien) ja vihjaa, ettei eroaminen tapahtunut hänen omalla päätöksellään.

”Jokainen meistä teki henkilökohtaisella tasolla paljon uhrauksia ja koki menetyksiä, jotta voimme elää sitä unelmaa, josta haaveilimme lapsista saakka. Tulen myös aina rakastamaan kaikkia bändin jäseniä, koska he uskoivat minuun ja halusivat vallata maailman kanssani. Löysimme koneistosta hieman rakkautta, mutta se myös otti asioita, joita ei voi saada takaisin”, Adler kirjoittaa.

”Minä en jättänyt unelmaa. En päättänyt jättää elämäntyötäni. Totuus on se, että minä en halua kangistua muottiin.”

Adler painottaa tukevansa muuta bändiä edelleen ja on kiitollinen kaikista hetkistä, joita he yhdessä kokivat. Hän kuitenkin kokee, että bändi jäi tyylinsä vangiksi ja kaipasi muutosta.

”Itsensä myyminen on vaikeasti määriteltävä konsepti. Voin puhua ainoastaan omasta puolestani, mutta se, että olet sidottu ’luovaan’ kaavaan ja soitat samaa biisiä 10 000 kertaa ei varsinaisesti ruokkinut soittamisen iloa. En ole koskaan voinut teeskennellä – ajelen mieluummin sitten vaikka nurmikkoa.”

Adler myös vakuuttaa, ettei tule kuitenkaan lopettamaan seikkailujaan musiikin parissa.

”Äitini takanreunuksella on kaksi Grammy-palkintoani. Mielestäni hän ansaitsee vielä kolmannen. Minulle ei jätetty vaihtoehtoa, mutta unelmani elää yhä. Tulkaa siis rohkeasti tervehtimään, jos näette minut nurmikkoa leikkaamassa”, Adler lohkaisee.

Lisää luettavaa