Ex-Nightwish-laulaja työstää seuraavaa soololevyään – ”Tästä tulee kovempi ja nopeampi”, lupaa Anette Olzon

Olzon sanoo uuden levyn eroavan suuresti edellisestä soolotuotoksestaan.
14.9.2020 12:47

Nightwish-yhtyeessä vuosina 2007-2021 vaikuttanut laulaja Anette Olzon on viime vuosina viihtynyt erilaisten yhteistyöprojektien – kuten Jani Liimataisen kanssa The Dark Elementissä sekä Symphony X -solisti Russell Allenin kanssa tehdyn Allen/Olzon-levyn – parissa. Seuraavaksi Olzon aikoo kuitenkin työstää valmiiksi toisen sooloalbuminsa. Laulajan soolodebyytti Shine ilmestyi vuonna 2014.

”Tästä levystä tulee paljon erilaisempi kuin Shinesta niin musiikkityylin kuin sanoitusten puolesta. Tästä tulee kovempi ja nopeampi”, Olzon paljastaa sosiaalisessa mediassa.

”En aio laulaa omasta elämästäni ja tunteistani kuten Shinella, vaan tällä kertaa kirjoitan ihan muista asioista. Teen yhteistyötä tuottajan kanssa, joka auttaa minua biisien ja musiikin kirjoittamisessa. Meillä on jo aika monta kappaletta valmiina, joten ensi viikolla aion mennä studioon laulamaan niistä ensimmäisiä. Menee vielä useita kuukausia, ennen kuin koko levy on viimeistelty, mutta koska työskentelen kokoaikaisena sairaanhoitajana, haluan olla prosessissa askeleen edellä välttääkseni stressiä.”

Uutta levyä odotellessa voikin palauttaa mieleen, miltä Olzonin edellinen soololevy oikein kuulostikaan:

Lisää luettavaa