Faith No More myös Ruisrockiin, Death Angel Jalometalliin

6.5.2009 16:04

Paluun estradeille tulevana kesänä suorittava Faith No More esiintyy myös Turun Ruisrockissa. Amerikkalainen vaihtoehtometallin kuningasnimi soittaa Ruissalossa sunnuntaina 5.7. Jo aikaisemminhan Faith No More ilmoitti soittavansa Helsingin Kaisaniemessä keskiviikkona 24.6.

Paluun estradeille tulevana kesänä suorittava Faith No More esiintyy myös Turun Ruisrockissa. Amerikkalainen vaihtoehtometallin kuningasnimi soittaa Ruissalossa sunnuntaina 5.7. Jo aikaisemminhan Faith No More ilmoitti soittavansa Helsingin Kaisaniemessä keskiviikkona 24.6. Pikaisesti loppuunmyydyn Kaisaniemen-konsertin lämmittelijöiksi ovat puolestaan vahvistuneet Waltari ja CMX. Faith No Moren lämmittelijävalinnat ovat kiitettävän loogisia, sillä FNM-basisti Billy Gould tuotti aikoinaan CMX:n Vainajala-albumin ja onpa mies myös remiksannut Waltaria.

Oulussa elokuun puolivälissä järjestettävä Jalometalli-festivaali on myös kertonut lisäkiinnityksistä. Teatrian lavoille nousevat myös amerikkalainen speed/thrash-veteraani Death Angel ja samasta maasta tuleva Gnostic, joka tunnetaan entisen Atheist-rumpali Steve Flynnin uutena ryhmänä. Kotimaisista nimistä Jalometallissa soittavat aikaisemmin ilmoitettujen lisäksi Rotten Sound, Torture Killer, Dawn of Relic ja Armour.

Lisää luettavaa