Fanin innostuminen meni överiksi Liam Gallagherin keikalla: Harvinaiset Oasis-hitit saivat miehen vapautumaan tekstiilien kahleista

Rock out with your cock out!
18.6.2018 11:18

Kun musiikki vie kunnolla mennessään, siinä ovat vaatteetkin vain tiellä. Näin kävi Liam Gallagherin keikalla Dublinissa perjantaina 15. kesäkuuta, kun Gallagher esitti vanhoja Oasis-hittejä Definitely Maybe -levyn ajoilta, joita ei ole kuultu keikoilla vuosikausiin.

Gallagher esitti muun muassa singlen b-puolena julkaistun Listen Up -kappaleen, jota on soitettu viimeksi keikalla vuonna 1996. Toinen b-puolibiisi Whatever soitettiin sekin ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen ja albumiraita Bring It On Downia on soitettu viimeksi vuonna 2006. Eräs mieskatsoja innostui näistä harvinaisuuksista (alkoholillakin saattaa olla osuutta asiaan) niin paljon että heitti nudistivaihteen silmään ja nautti sulosävelistä kelteisillään.

Luonnollisesti tapaus tallentui myös erään toisen yleisön edustajan kuvaamalle videolle, jonka voit katsoa tuosta alapuolelta, jos alaston keski-ikäinen irlantilaismiesvartalo kiinnostaa. Myös videomateriaalia näistä harvinaisista biiseistäkin löytyy yleisöstä käsin kuvattuna, niitäkin voit katsoa tuosta alapuolelta.

(NSFW) Looks like somebody was having a good time last night at Liam Gallagher in Dublin from r/oasis

Lisää luettavaa