Fanit salapoliiseina – saatiinko Slipknotin mysteerijäsenen henkilöllisyys selville?

Sami Lommi

Kuka on mysteerinen ”Tortilla Man”? Tämä kysymys on askarruttanut Slipknotin ystäviä siitä lähtien, kun salaperäinen hahmo ilmaantui bändin keikoille perkussionisti Chris Fehnin erottamisen vanavedessä. Tortillamiehen henkilöllisyyttä ei ole virallisesti paljastettu, mutta kuinka ollakaan, bändin fanikunta ryhtyi nopeasti omiin selvitystöihinsä. Nettisalapoliiseilla onkin vankka epäilys asiasta.

ThePRP.com uutisoi Redditissä käydystä polemiikista, jossa Tortillamieheksi yksilöidään mies nimeltä Michael Pfaff. Hän on Slipknot-johtohahmo Shawn Crahanin bändikaveri Dirty Little Rabbits -kokoonoanosta. Pfaff soittaa tässä Crahanin sivuprojektissa koskettimia.

Redditin uutterat työmyyrät perustavat veikkauksensa esimerkiksi kitaristi Jim Rootin kommenttiin, jonka mukaan Tortillamies on ”maailmanluokan pianisti”. Pfaff tiettävästi on kouluttautunut varsin pitkälle muusikkona. Pfaffilla ja Tortillatyypillä on samankaltainen ruumiinrakenne, molemmat ovat kaljuja ja heidän lavaolemuksensa muistuttavat toisiaan. Crahan tiettävästi pitää Pfaffia muusikkona suuressa arvossa, mikä edesauttaisi kahden perkussionistin välistä kemiaa.

Miten lienee? Kukaties tähänkin mysteeriin saadaan vielä selväsanainen vastaus Slipknotin kiertueen päätyttyä. Siihen asti jäämme odottamaan, tulisiko ehdolle vielä kilpailevia teorioita aiheesta.