”Ei fillereitä, ei balladeja, ei hevonp*skaa”, lupaa Krokus – cover-levyllä tulkitaan Led Zeppeliniä, Queenia, Dylania ja muita suuruuksia

25.11.2016 18:36

Sveitsiläinen hard rock -yhtye Krokus julkaisee tammikuussa cover-levyn, jolla se tarttuu rohkeasti rockin suurnimien ikivihreisiin klassikoihin aina Bob Dylanista Queenin kautta Black Sabbathiin. Uskalluksen puutteesta ei siis ainakaan voi tätä vuonna 1975 perustettua rokkipumppua syyttää!

Ensimmäisenä singlenä Big Rocks -levyltä on tänään julkaistu versio folkklassikko The House Of The Rising Sunista, jonka ovat esittäneet muun muassa Bob Dylan ja The Animals.

– Kuulin kappaleen ensimmäistä kertaa 60-luvun villeinä aikoina. Makasin sängylläni ja yhtäkkiä kuulin tuhannen enkelin laulavan! Tätä samaa tunnetta pyrimme saamaan mukaan omaan versioomme, levyn tuottanut basisti Chris von Rohr kuvailee.

Big Rocks julkaistaan 27. tammikuuta ja sen mainoslauseena on ”ei fillereitä, ei balladeja, ei hevonpaskaa”. The House Of The Rising Sunin lisäksi levyltä löytyy tulkinnat muun muassa sellaisista kappaleista kuin N.I.B. (Black Sabbath), Tie Your Mother Down (Queen), Jumpin’ Jack Flash (The Rolling Stones), Whole Lotta Love (Led Zeppelin), Born To Be Wild (Steppenwolf) ja My Generation (The Who).

Lisää luettavaa