Floor Jansen leikkaa huhuilta siivet: ”Ei, en ole jättämässä Nightwishia”

7.10.2016 07:57

Nightwish on jäämässä tauolle, ja siitä hyvästä internet näyttää jälleen parhaita puoliaan. Kun julkistettiin tieto siitä, että laulaja Floor Jansen on raskaana, alkoivat musiikkiblogien kommenttiosiot täyttyä ilkeämielisistä kommenteista siitä, miten yhtyeessä nähdään pian taas laulajanvaihdos. Ilon kautta ja silleen.

No, ei nähdä, sanovat Tuomas Holopainen ja Floor Jansen. Kun kaksikolta kysyttiin Mariskal Rock TV:n haastattelussa, onko sellaisilla huhuilla mitään totuuspohjaa, että Jansen jättäisi bändin ennen kuin yhtye jatkaa toimintaansa vuonna 2018, kaksikko vastasi yksiselitteisesti ”ei”.

”Hän ei lopeta”, sanoi Holopainen ykskantaan.

”En todellakaan. Rakastan tätä liikaa, älkää huoliko. Ei ole edes mitään negatiivisia spekulaatioita suuntaan tai toiseen. Asiat ovat erittäin hyvin, jatketaan tätä vaikka ikuisesti”, Jansen jatkoi.

Ja näin. Mainio asiahan tämä on, sillä Jansenista on kasvanut varsin vaikuttava keulakuva Nightwishiin. Tämä tulee harvinaisen selväksi esimerkiksi loppuvuodesta julkaistavalla, syyskuussa medialle esitetyllä Vehicle of Spirit -dvd:llä, jolle on paketoitu yhtyeen keikat Lontoon Webleyllä ja Tampereen Ratinalla.

Lisää luettavaa