Floor Jansenin puoliso Hannes Van Dahl kertoo tuoreiden vanhempien kuulumisia – isyydellä oli odottamattomiakin vaikutuksia

31.5.2017 06:47

The Age of Metal -porukka jututti Sabaton-rumpali Hannes Van Dahla videohaastattelussa, ja puheenaiheeksi nousi myös Van Dahlin ja hänen puolisonsa, Nightwish-solisti Floor Jansenin lapsi. Pariskunnan esikoinen syntyi maaliskuussa.

”Sekä äiti että vauva voivat erinomaisesti, enkä voisi olla onnellisempi. Olen niin onnekas, kun kaikki sujui hyvin”, Van Dahl kertoo haastattelussa.

”Ja miten se on muuttanut minua? Vain parempaan suuntaan. Yksi asia, mitä en osannut odottaa, oli kuinka elämääsi tulee jotain, mikä on yhtäkkiä kaikkea muuta tärkeämpää – ja miten kaikki muut asiat tuntuvat samalla nautittavammilta.”

”Kun käsissäsi on äkisti jotain niin tärkeää, rumpujensoitto ei olekaan niin vakavaa. Tämän seurauksena soitan paremmin, koska pystyn rentoutumaan enemmän. Onhan soittaminen yhä vakavaa ja rakastan sitä, mutta siitä voi nauttia uudella tavalla. Sitä en aivan odottanut, mutta joka tapauksessa pidän rundaamisesta ja soittamisesta enemmän kuin koskaan, ja kotiin palaaminen on parempaa kuin ikinä.”

Van Dahl lähetti myös terveisiä kaikille, jotka ovat tulossa vanhemmiksi tai suunnittelevat sellaista peliliikettä:

”Kerron nyt kaikille tuleville vanhemmille, että lapsen myötä kaikki muuttuu paremmaksi. Siinä se. Niin minä sen ainakin koen.”

Lisää luettavaa