Foo Fighters -kitaristi paljastaa, ettei Carpool Karaoke -ohjelman nauhoitus ollut pelkkää juhlaa: ”Se tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan”

Carpool Karaoken nauhoitukset eivät olleet Foo Fighters -miesten osalta pelkästään positiivinen kokemus.

https://www.youtube.com/watch?v=5Xe0Qd6bUFo

Foo Fighters osallistui hiljattain suurta suosiota nauttivaan Carpool Karaoke -ohjelmaan, jossa sitä ennen rockin puolelta ovat vierailleet muun muassa Metallica ja Red Hot Chili Peppers. Kokemus ei kuitenkaan ollut pelkkää hymyjen täyteistä hauskanpitoa, ainakaan mikäli kitaristi Pat Smearia on asiassa uskominen. Mies muisteli nauhoituksia NME:n tuoreessa haastattelussa seuraavasti:

”Kolmas tunti jäbän autossa oli jo vähemmän hauska. Se tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan. Kun pysähdyimme Guitar Centreen, tuntui kuin olisimme valmiita, mutta olimmekin vasta jutun puolivälissä.”

Myös nokkamies Dave Grohl kertoo, että ohjelman nauhoittaminen tuntui välillä hieman epämukavalta: ”[Ohjelman isäntä James] Corden on hyvä jätkä. Juttu on vain niin, että minulla ei ole ongelmaa laulaa biisejäni Glastonburyssä tai The O2:ssa, mutta jos minun pitäisi laulaa sinulle oma kappaleeni tässä ja nyt, olisin aivan liian nolona moiseen.”

Grohl paljastaa show’ta varten nauhoitetun myös Ramones- ja Rick Astley -vetoja, mutta niitä ei lopulta syystä tai toisesta päädytty ohjelmassa esittämään.