Foo Fighters -nokkamiehen keikkavalmistautumiseen liittyvät alkoholinhuuruiset juomarituaalit eivät ole herkimpien heiniä

https://www.youtube.com/watch?v=eKNvho6G2BA

Foo Fightersin kitaristi-laulaja Dave Grohl paljastaa valmistautumisrituaalinsa losangelilaisen radiokanava 95.5 KLOS:n haastattelussa.

Haastattelija tiedustelee mieheltä tämän rituaaleja erityisesti alkoholijuomien kulutuksen osalta ja saa vastaukseksi melko seikkaperäisen selvityksen juomatottumuksistaan – miltei minuutilleen aikataulutettuna.

”Lapset, pysykää koulussa ja erossa huumeista…”, mies aloittaa. ”Puolitoista tuntia ennen keikkaa otan kolme ibuprofeenia. Tunti ennen keikan alkua vetäisen Coors Lightin. Noin 50 minuuttia ennen h-hetkeä huitaisen ensimmäisen Jägermeister-huikkani, juon Coors Lightin loppuun ja korkkaan seuraavan.”

”Tässä vaiheessa alkaa olla jo porukkaa ympärillä, joten tarjoan kaikille shotteja ja vetelen niitä samalla itsekin”, mies jatkaa. ”Edellinen Coors Light loppuu ja otan uuden huurteisen työn alle. 20 minuuttia ennen lavalle nousemista olen siis ottanut kolme tai neljä Jäger-shottia ja kolme Coorsia. Sitten huone tyhjennetään ja saamme vartin yksityisyyttä.”

”Se on huono juttu! Olen kuluttanut tällä tavoin iltani viimeiset puolitoista vuotta, eikä minulla ole edes Jumalan pelkoa. Olen nähnyt pahempaakin. Vartti ennen alkua meillä on siis varttimme, koska ’tarvitsemme yksityisyyttä’, joka on kuitenkin ihan silkkaa paskaa. Emme me oikeasti tarvitse sitä. Niinpä olemme keskenämme ja tunnen syyllisyyttä, koska olen ainoa joka on kumonnut Jägermeister-shotteja ja alan tarjoilemaan niitä bändin jätkille, jotka ovat tähän mennessä lipittäneet lähinnä valkoviiniä ja shampanjaa.”

”Juotan heille siis shotteja, mutta joudun ottamaan niitä seuraksi itsekin, joten kokonaissaldokseni muodostuu tässä vaiheessa viisi tai kuusi shottia. Sitten tuleekin aika nousta lavalle, joten korkkaan vielä yhden oluen ja huitaisen loput Jägerista huiviini.”

Aikamoista pämppäämistä!

Voit kuunnella haastattelun kokonaisuudessaan yltä.