Foo Fightersin keikalla todellinen ”mitä täällä tapahtuu?” -hetki: Bändi soitti Grease-musikaalin hittiä ja sai lavalle yllättävän vieraan

John Travoltan lisäksi lavalla nähtiin myös Billy Idol.
30.4.2018 10:52

Foo Fightersin keikoilla on totuttu näkemään vähän kaikenlaisia yllätyksiä ja vierailijoita Rick Astleysta yleisön joukosta poimittuun ”Kiss-tyyppiin”. Sunnuntaina 29. huhtikuuta Floridan Jacksonvillessä Welcome to Rockville 2018 -tapahtumassa nähty episodi lukeutuu kuitenkin ehdottomasti siihen oudoimpaan kastiin.

Ensin yhtye esitti John Lennon -lainakappaleen Gimme Some Truth ja vieläpä Billy Idolin kanssa. Siinähän ei mitään outoa ole, mutta tämän jälkeen bändi heittäytyi tapailemaan John Travoltan ja Olivia Newton-Johnin Grease-musikaalista tuttua duettoa You’re The One That I Want. Ja jotta WTF-mittari varmasti paukkuisi punaisella, käveli lavalle yllättäen itse John Travolta!

Valitettavasti(?) näyttelijäsuuruus ei kuitenkaan alkanut laulaa vaan tyytyi vilkuttamaan yleisölle ja ottamaan muutaman tanssiaskeleen. Lopulta jopa Dave Grohlin oli lopetettava biisi kesken ja todettava, että ”tämä on jo ihan liikaa”. Kaikkea sitä. Alapuolelta voit katsoa videomateriaalia sekä Travoltan että Idolin vierailusta.

Lisää luettavaa