Freddie Mercurya näyttelevä Rami Malek: Queen-elokuva voi joko tuhota tai nostaa urani uudelle tasolle

Rami Malek Emmy-palkintogaalassa Microsoft Theaterissa Los Angelesissa 18.9.2016. Kuva: Getty Images

Laulajalegendan saappaisiin astunut näyttelijä puhui leffasta CinemaCon-tapahtumassa.

Queen-yhtyeestä ja laulaja Freddie Mercurysta kertovan elämäkertaelokuva Bohemian Rhapsodyn ensimmäinen traileri sai ensi-iltansa viime viikolla Las Vegasissa järjestetyssä CinemaCon-tapahtumassa. Esittelytilaisuudessa vieraili myös Mercurya näyttelevä Rami Malek, joka kertoi, millaisia ajatuksia hän kävi päässään läpi roolin saatuaan.

– Ensin ajattelin, ’Hyvä Jumala, tämä esitys saattaa määritellä koko urani’. Sitten kaksi minuuttia myöhemmin ajattelin, ’Tämä voi tuhota koko urani’, Malek totesi ja sanoi vaikeinta Mercuryn esittämisessä olevan se, miten tämä täytti musiikin kauneudella ja tuskalla.

– Hän antoi kaikille katsojille luvan syleillä epätäydellisyyksiään ja laulaa niin kovaa, kuin sielu sietää. Niin hän teki ainakin minulle.

CinemaConissa esitettyä traileria ei ole tätä kirjoittaessa vielä julkaistu suurelle yleisölle. Elokuvan ensi-ilta on näillä näkymin 2. marraskuuta, mikäli lisää vastoinkäymisiä ei enää ilmaannu. Leffan polku on nimittäin ollut varsin kivinen ohjaaja– ja näyttelijäsotkuineen kaikkineen.