Geezer Butler uumoilee elämänsä olevan ”hyvin tyhjää” ilman Black Sabbathia: ”Olemme edelleen musiikillisesti huippuiskussa”

12.11.2016 17:35

Austin360:n haastattelema Black Sabbath -basisti Geezer Butler on edelleen hämillään siitä, että yhtye on yhä, lähemmäs viisi vuosikymmentä aloituksensa jälkeen vielä olemassa.

– Kun aloitimme, emme odottaneet soittavamme muutamaa vuotta kauempaa, emme varsinkaan miltei 50 vuotta. En ikinä ajatellut, että tästä muodostuisi elämänmittainen ura. On ollut erityisen miellyttävää, että olemme vaikuttaneet niin moniin bändeihin ja olemme edelleen relevantteja kaikkien näiden vuosien jälkeenkin.

– Mielestäni olemme edelleen musiikillisesti huippuiskussa ja tiedämme, että ihmiset tulevat muistamaan meidät näistä viimeisistä keikoista, joten kaikki niistä ovat meille hyvin tärkeitä. Annamme kaikkemme esityksissämme ja se on meille hyvin tärkeää. Haluamme tarjota faneillemme vain parasta.

Butlerilta kysyttiin myös näkemystä hänen jättämästään musiikillisesta perinnöstä ja siitä, millaisia ajatuksia Black Sabbathin lopullinen telakoiminen miehessä herättää.

– Se tulee olemaan katkeransuloista. Näin kauan relevanttina ja ylipäätään mukana pysyminen on hieno saavutus ja jotain, josta voi olla ylpeä. Elämäni tulee kuitenkin olemaan hyvin tyhjää ilman bändiä. Toivon musiikkimme säilyvän vielä pitkään sen jälkeenkin, kun meistä aika on jo jättänyt.

 

Lisää luettavaa