Gene Simmons paljastaa: on aina inhonnut ja inhoaa yhä yhtä Kissin suurimmista hiteistä

Sami Lommi

Kissin jäähyväiskiertueeseen valmistautuva Gene Simmons vieraili OK!-lehden videohaastattelussa ja sai vastata nippuun sattumanvaraisesti valikoituja kysymyksiä. Yksi näistä oli, että mikä Kissin hiteistä on vähiten Simmonsin mieleen, ja basistilla olikin hyvä esimerkkitapaus valmiina.

Kävi nimittäin ilmi, ettei Simmons perusta ollenkaan I Was Made for Loving Youn esittämisestä. Eniten biisissä tökkivät hänen omat laulustemmansa, jotka ovat Genen mielestä kuin isoäidin yninää.

”Paul Stanley kysyi kerran, että oliko minulla uusia biisejä. Minulla oli sellainen kuin Almost Human ja olimme että mikäs siinä, sehän kuulostaa ihan Genen biisiltä”, Simmons kertoo.

”Minä vastaavasti kysyin, oliko hänellä mitään, ja hän vastasi, että olisi yksi. No, miten se menee? ’Tonight’, Paul lauloi. Siistiä. Seuraava rivi? ’I’m gonna give it all to you.’ Joo, tiedän kyllä mistä tässä puhutaan. ’In the darkness’ – hienoa! ’There’s something I wanna do.’ Vau, onpa siisti biisi. Mitäs minä laulan sitten?”

”Vastaus: ’Do-do-do-do-do-do-do-do-do’. Olin, että älä nyt viitsi. Ihanko totta? Laulan kuten mummo? Inhoan sen biisin soittamista vielä tänä päivänäkin. Täydet stadionit loikkivat kuin parvi heinäsirkkoja, täysin sekaisin, ja minä olen vain, että ’do-do-do-do-do, tulisipa joku ja tappaisi.”

No, ehkä pitkän jäähyväiskiertueen tulot ja kappaleesta ropisevat radiosoittomaksut vähän tasoittavat tuskaa. Mitenkähän Kissin viimeisen rundin Suomen-osuuden kanssa muuten on? Ovatko tulossa ja milloin? Tietoja odotellessa.