Gene Simmonsin poika sanoo isäänsä rockin Donald Trumpiksi – ”Ymmärtääkseen hänen mielipiteitä täytyy ensin tuntea taustat”

Lienee tässä vaiheessa jo yleisesti kaikkien tiedossa, että Gene Simmons kertoo mielellään omia näkemyksiään maailman tapahtumista eikä juuri sensuroi, mitä suustaan päästelee. Simmons totesi esimerkiksi New Yorkissa ja New Jerseyssä lauantaina sattuneiden pommi-iskujen jälkeen, että viranomaisten pitäisi ryhtyä laajempaan ja syvällisempään profilointiin ja ihmisten valvontaan sodassa terrorismia vastaan.

Simmons on myös sanonut ihailevansa Donald Trumpin suorasanaisuutta (vaikkei haluakaan asettua kummankaan presidenttiehdokkaan taakse suoraan), moittinut kovin sanoin Princen kuolemaa ja tämän kipulääkkeiden käyttöä sekä haukkunut rap-musiikin alimpaan helvettiin.

TMZ tavoitti kameroineen Genen Nick-pojan kadulta ja kysyi tältä kommenttia isäukkonsa sanomisiin, erityisesti profilointiin ja ”isoveli valvoo” -kommentteihin liittyen. Turhautuneen oloinen Nick aavisti heti, millä asioilla toimittaja oli ja ennen kuin tältä edes ehdittiin kysyä mitään, hän toteaa ykskantaan:

– Just joo… Isäni on kuin rockin Donald Trump! En kestä…

Nick totesi olevansa isänsä kanssa täysin eri mieltä asiasta, mutta lisäsi myös ymmärtävänsä, mistä Genen mielipiteet johtuvat.

– Hän kasvoi Haifassa [kaupunki Israelissa, toim.huom.], talossa, jonka seinät olivat täynnä luodinreikiä. Joten kun hän pääsi Amerikkaan, hänestä tuntui kuin hän olisi voittanut Nälkäpelin tai jotain. Hän pääsi paratiisiin ja pelkää nyt menettävänsä sen, Nick toteaa.

– Hän haluaa vain pitää huolta omasta ja perheensä turvallisuudesta kaikin keinoin. Moni ihminen reagoi ja ajattelee juuri noin: pidetään kiinni omasta turvallisuudesta, vaikka se rajoittaisikin tavallisen ihmisen elämää. Se kannattaa muistaa, ennen kuin alkaa leimaamaan ketään suorilta käsin rasistiksi. Sellainen on laiskaa ajattelua. Ymmärtääkseen hänen tai kenen tahansa mielipiteitä täytyy ensin tuntea taustat, joista nämä ajatukset kumpuavat, Nick puolustelee.