Ghost tekee Metallicat ja valtaa seuraavaksi elokuvateatterit – konserttifilmin nimi kuin suoraan Van Halenilta

1.5.2024 20:05

Ruotsalaiselta Ghostilta ilmestyy seuraavaksi konserttielokuva, joka lainaa nimessään melkein suoraan Van Halenin vuoden 1993 livelevyä.

Rite Here Rite Now -niminen raina yhdistelee livemateriaalia ja juonivetoista kerrontaa hieman Metallica: Through the Neveriltä vaikuttavaan tyyliin. Konserttikuvasto on peräisin bändin Los Angelesin Kia Forumilla soittamalta kahdelta keikalta, ja lisäksi mukana on materiaalia yhtyeen sosiaalisen medioiden kanavilta tutusta Chapters-sarjasta. Ohjauksesta vastaa yhtyeen nokkamies Tobias Forge sekä Alex Ross Perry.

Rite Here Rite Now saapuu elokuvateattereihin maailmanlaajuisesti 20. ja 22. kesäkuuta.

”[Levy-yhtiö] Loma Vista kiinnitti Ghostin yli kymmenen vuotta sitten, ja [omistaja] Tom Whalley kysyi silloin mikä on bändin tarina”, Forge selvittää.

”Hänen mielestään tarinan kertominen oli ensisijaisen tärkeää uusien fanien houkuttelemiseksi. Vastasin, että koska olimme uusi ja nimetön bändi, tarinaa ei ollut juuri kerrottavaksi. Ainakaan vielä silloin. Mutta totesin, että jos hän todella haluaa tarinan, voin kyllä keksiä sellaisen. Tämä elokuva on tulosta tuosta keskustelusta.”

Rite Here Rite Nown tuotannosta vastaa Popecorn Cinematic Pictures. Tuottajiin lukeutuvat Kristen Mulderig, Rick Sales, Craig Butta sekä Jonas Åkerlund.

Lisätietoja löytyy elokuvan nettisivuilta.

Lisää luettavaa