Glenn Hughes mukaan The Dead Daisies -yhtyeeseen – Uusi kappale julki

Hughes korvaa sekä laulaja John Corabin että basisti Marco Mendozan.

Entisenä Deep Purple- ja Black Sabbath -muusikkona tunnettu ja nykyään muun muassa Black Country Communion -kokoonpanossa vaikuttava basisti-laulaja Glenn Hughes on liittynyt mukaan kitaristi David Lowyn pyörittämään The Dead Daisies -yhtyeeseen. Hughes korvaa sekä vuodesta 2015 bändissä laulaneen John Corabin (ex-Mötley Crüe) että vuodesta 2013 mukana olleen basisti Marco Mendozan (Thin Lizzy, ex-Black Star Riders).

”Dead Daisies on kollektiivi jäseniä, jotka on saattanut yhteen rakkaus hyvään rockmusiikkiin. Se on elävä, hengittävä musikaalinen organismi, jonka motto on: ’Rock on todellakin elossa ja voi hyvin’. Alusta alkaen ideana on ollut, että jäsenet tuovat omia ideoitaan pöytään, mutta heillä on myös vapaus tulla ja mennä vapaasti ja työstää myös muita projektejaan. John ja Marco ovat osa Dead Daisies -perhettä nyt ja aina, mutta juuri tällä hetkellä he ovat päättäneet keskittyä sooloprojekteihinsa”, yhtye tiedottaa kokoonpanomuutoksesta.

Yhtyeen kokoonpanossa vaikuttavat nyt Hughesin ja Lowyn lisäksi kitaristi Doug Aldrich (Whitesnake, Dio) sekä rumpali Deen Castronovo (ex-Journey, ex-Ozzy Osbourne). Ryhmä on äänittänyt materiaalia ensi vuonna julkaistavalle uudelle pitkäsoitolle, jolta on nyt saatu esimakua Righteous Days -kappaleen muodossa. Kappale on julkaistu yhtyeen virallisilla verkkosivuilla ja voit kuunnella sen tuosta alta.

Dead Daisiesissa ovat vuosien varrella vaikuttaneet myös muun muassa Dizzy Reed (Guns N’ Roses), Richard Fortus (Guns N’ Roses), Frank Ferrer (Guns N’ Roses), Alex Carapetis (ex-Wolfmother) sekä Brian Tichy (ex-Whitesnake, Operation: Mindcrime).