Greta Van Fleet -basisti paljastaa, mitä Metallica-rumpali Lars Ulrich kertoi nuorelle muusikkokollegalleen ikääntymisestä

19.7.2023 21:26

Metallica on vuosien ajan tarjonnut lämmittelijäpestejä nuorille bändeille ja artisteille, joissa on nähnyt potentiaalia. Yksi näistä on yhdysvaltalainen Greta Van Fleet, joka on lämmitellyt metallijättiä jo aiemminkin, mutta lisää yhteiskeikkoja on luvassa myös vuonna 2024.

Koska leirit ovat aikojen saatossa tulleet toisilleen tutuiksi, ovat muusikot ehtineet parannella maailmaa keikkojen ohessa. Yhtyeen basisti Sam Kiszka paljastaakin Billboardin tuoreessa haastattelussa, mitä Lars Ulrichilla oli hänelle kerrottavanaan ikääntymisestä musahommissa — ja miksei muutenkin.

”Johdonmukaisuutta, kestävyyttä. Sitä täytyy löytyä paljon intohimoa tehdäkseen jotain niin pitkään, ja ollakseen siinä niin hyvä”, Kiszka sanoo. ”Olen puhunut Larsille ikääntymisestä ja hän sanoi: ’Minun täytyy paiskia hommia viisi kertaa kovemmin päästäkseni edes samalle tasolle jossa olin vuosikymmeniä sitten.'”

”Mutta hän on perfektionisti”, laulaja Josh Kiszka lisää. ”Tavallaan he kaikki ovat. He ovat perfektionisteja ja ottavat tekemisensä hyvin vakavasti.”

Greta Van Fleetin uusin albumi Starcatcher ilmestyy tämän viikon perjantaina (21. heinäkuuta). Bändi itse on kuitenkin valmistautumassa henkisesti jo tuleviin haasteisiin, sillä rumpali Danny Wagner sanoo muualla haastattelussa, että yhtyeellä on tapana siirtyä heti seuraavaan albumiin edellisen valmistuttua.

”Olemme itse asiassa aikeissa aloittaa työt seuraavan levy parissa”, rumpali kertoo.

Lisää luettavaa